пятница, 30 сентября 2016 г.

 Hi, I'm Tatiana Binovskaya and now I'mcurrent artist in Melbourne in the Redbubble Art Residences  and collaborating with the company Redbabble.

In this program, we are introduced close to the company, which helps artists do not just sell their original works, but also to make their own artwork design of a wide variety of products. And I'll honestly tell you this is very exciting, and brings  you the joy of sales! On the pages of this blog, I will be happy to acquaint you with the new developments, as well as offer to sell my originalpaintings. I hope you will like it!


Привет, я Татьяна Биновская и в настоящее время я нахожусь в Мельбурне как участник программы резиденций для художников сотрудничающих с компанией Редбаббл. 
В этой программе нас знакомят близко с деятельностью компании, которая помогает художникам не просто продавать свои работы, но и делать их своих произведений дизайн  самых разнообразных изделий. И я скажу вам честно- это очень увлекательно, да и приносит радость от продаж! На страничках этого блога, я с радостью буду знакомить Вас с новыми разработками, а так же предлагаю к продаже свои живописные произведения. Надеюсь Вам понравиться!

Комментариев нет:

Отправить комментарий